Välkommen till Stockholms Hundhälsa

Jag som driver Stockholms Hundhälsa heter Jojo Stenberg och jag lever i Stockholm tillsammans med min sambo, vårt gemensamma barn, mina två hundar och sambons två katter. Att det skulle bli hundar just som blev min passion var egentligen givet redan från början även om det tog mig lite tid att komma dit.

Jag hade den stora lyckan att få växa upp med hundar, från att jag var ett år till dess jag flyttade hemifrån var dem mina bästa vänner. Därefter följde en tid av universitetsstudier och extraknäck innan jag landade i en ideell förening med fokus på mänskliga rättigheter. I samma veva blev hundlängtan för stor och jag skaffade min första alldeles egna vovve, mopsen Alfons, idag 13 år. Vi blev familj, han och jag, och det finns ingen som står mig närmare.

Så efter 10 år som projektledare inom civilsamhället var jag redo för något nytt. Samtidigt blev min livskamrat, mopsen Alfons då 10 år, dålig i sitt bakparti och jag kom för första gången i kontakt med en hundfysioterapeut. Jag förstod där och då att det var detta jag ville göra. Jag sökte till Canineopatprogrammet vid UPH (Utbildningscentrum för Professionell Häst/Hund och Humanvård) och kom in. Under min utbildning startade jag upp Stockholms Hundhälsa och erbjuder sedan 2018 rehabilitering och friskvård för hundar i Stockholmsområdet. I samma veva började jag realisera en sedan länge efterlängtad dröm att skaffa en till hund. I juli 2019 kom Otis, en adoptivvovve från Ryssland. 

Hundar är det absolut bästa jag vet! Varje nytt möte med en hund är ett privilegium som jag vill förvalta på bästa sätt. Genom en genuin nyfikenhet för hunden som individ och vad den har varit med om går jag in i mitt uppdrag som Canineopat med ett stort engagemang. Jag lär mig av alla hundar och deras människor och det är något jag aldrig vill sluta med!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-