Om Stockholms Hundhälsa


Jag som driver Stockholms Hundhälsa heter Jojo Stenberg. 
Efter 10 år som projektledare inom civilsamhället var jag redo för något nytt. Samtidigt blev min livskamrat, mopsen Alfons då 10 år, dålig i sitt bakparti och jag kom för första gången i kontakt med en hundfysioterapeut. Jag förstod där och då att det var detta jag ville göra. Jag sökte till Canineopatprogrammet vid UPH (Utbildningscentrum för Professionell Häst/Hund och Humanvård) och kom in. Under min utbildning startade jag upp Stockholms Hundhälsa och erbjuder sedan juni 2019 rehabilitering och friskvård för hundar i Stockholmsområdet. Hundar är mitt absolut största intresse och jag känner mig väldigt lyckligt lottad som får ägna mig åt dem även professionellt. 

Här nedan är de hundar som jag har haft den stora äran att leva med. Från vänster till höger är de Hannibal, Rocky, Solo, Ärtan, Alfons och Otis. 

Min Utbildning

Samarbeten


STOCKHOLMS HUNDFORUM
Stockholms Hundforum erbjuder en rad olika tjänster för hundar i centrala Stockholm. Hunddagis, hundkurser och butik med foder och tillbehör för hund. Stockholms Hundhälsa är där varje fredag och masserar dagisets hundar. Dagishundarna får boka in behandlingar till ett reducerat pris om 20%. 
 

HUNDJOGGEN
Hundjoggen är en utomhusjogg för hundar i syfte att tillgodose hundens naturliga behov av att röra sig i ett snabbare tempo än vanliga promenader. Pernilla startade hundjoggen 2015 och är den första i Sverige att erbjuda jogging för hundar. Stockholms Hundhälsa erbjuder de tränande hundarna kontinuerliga friskvårdskontroller och massagebehandling till ett reducerat pris med 30%.
 

AMIGA DJURCENTER
Amiga Djurcenter är djurbutik och hundcafé på Wedavägen 1b i Södertälje. 
Det går att boka in tid för behandling i deras lokaler. 
Skicka ett mejl så hittar vi en tid: info@stockholmshundhalsa.se 

HUNDAR UTAN HEM
Hundar utan hem är en ideell förening som omplacerar svenska hundar och räddar avlivningshotade hundar på Irland. Föreningen grundades 2005 med ett mål – att rädda hundar som riskerar att avlivas och ge dem en andra chans till ett lyckligt liv.
För att ge adopterade hundar en bra start i Sverige erbjuder jag dem valfria behandlingar gratis under hela 2019.
Gå gärna in och stöd deras fantastiska arbete som räddar hundars liv!
 

SVERIGES LEDARHUNDSFÖRARE (SLHF)
Sveriges ledarhundsförare är Sveriges förening för ledarhundsförare, en rikstäckande förening och arbetar både med intressepolitiska frågor och utbildning/träffar för synskadade med ledarhund. Vårt samarbete går ut på att alla medlemmar inom SLHF har möjligheten till ett reducerat pris vid behandling.

Stockholms Hundhälsa
Friskvård och Rehabilitering för hund

Företaget innehar F-skatt. 


 

Kontakt
sms 0704357278
epost info@stockholmshundhalsa.se


Betalning:
Swish 123 268 69 05
Bangiro 5335-2332


Facebook 
https://www.facebook.com/stockholmshundhalsa/

Instagram
Stockholms Hundhälsa