Om Stockholms Hundhälsa

Jag som driver Stockholms Hundhälsaheter Jojo Stenberg och jag lever i Stockholm tillsammans med min sambo, vårt gemensamma barn, mina två hundar och sambons två katter. Att det skulle bli hundar just som blev min passion var egentligen givet redan från början även om det tog mig lite tid att komma dit.

Jag hade den stora lyckan att få växa upp med hundar (se de nedan), från att jag var ett år till dess jag flyttade hemifrån var de mina bästa vänner. Därefter följde en tid av universitetsstudier och extraknäck innan jag landade i en ideell förening med fokus på mänskliga rättigheter. I samma veva blev hundlängtan för stor och jag skaffade min första egna vovve, mopsen Alfons, idag 13 år. Vi blev familj, han och jag, och det finns ingen som står mig närmare.

Efter 10 år som projektledare inom civilsamhället var jag redo för något nytt. Samtidigt blev Alfons, då 10 år, dålig i sitt bakparti och jag kom för första gången i kontakt med en hundfysioterapeut. Jag förstod där och då att det var detta jag ville göra. Jag sökte till Canineopatprogrammet vid UPH Academy (Utbildningscentrum för Professionell Häst/Hund och Humanvård) och kom in. Under min utbildning startade jag upp Stockholms Hundhälsa och erbjuder sedan 2018 rehabilitering och friskvård för hundar i Stockholmsområdet. I samma veva började jag realisera en efterlängtad dröm att skaffa en till hund. I juli 2019 kom Otis, en adoptivvovve från Ryssland, och förälskelsen var ett faktum. 

Hundar är det absolut bästa jag vet! Varje nytt möte med en hund är ett privilegium som jag vill förvalta på bästa sätt. Genom en genuin nyfikenhet för hunden som individ och vad den har varit med om går jag in i mitt uppdrag som Canineopat med ett stort engagemang. Jag lär mig av alla hundar och deras människor och det är något jag aldrig vill sluta med!

Utbildning

Verksamheten

Jag är försäkrad i IF och har ansvarsförsäkring....

Samarbeten


HUNDJOGGEN
Hundjoggen är en utomhusjogg för hundar i syfte att tillgodose hundens naturliga behov av att röra sig i ett snabbare tempo än vanliga promenader. Stockholms Hundhälsa erbjuder de tränande hundarna kontinuerliga friskvårdskontroller och massagebehandling till ett reducerat pris med 20%. 

 

STOCKHOLMS HUNDFORUM
Stockholms Hundforum erbjuder en rad olika tjänster för hundar i centrala Stockholm. Hunddagis, hundkurser och butik med foder och tillbehör för hund. Stockholms Hundhälsa är där varje fredag och masserar dagisets hundar. Dagishundarna får boka in behandlingar till ett reducerat pris om 20%. 

 

HUNDAR UTAN HEM
Hundar utan hem är en ideell förening som omplacerar svenska hundar och räddar avlivningshotade hundar på Irland. Föreningen grundades 2005 med ett mål – att rädda hundar som riskerar att avlivas och ge dem en andra chans till ett lyckligt liv.
För att ge adopterade hundar en bra start i Sverige erbjuder jag dem 25% på alla tjänster (Rehab, aktiv friskvård och promenadtjänster ingår ej). Gå gärna in och stöd deras fantastiska arbete som räddar hundars liv!
 

SVERIGES LEDARHUNDSFÖRARE (SLHF)
Sveriges ledarhundsförare är Sveriges förening för ledarhundsförare, en rikstäckande förening och arbetar både med intressepolitiska frågor och utbildning/träffar för synskadade med ledarhund. Vårt samarbete går ut på att alla medlemmar inom SLHF har möjligheten till ett reducerat pris med 25% av alla tjänster (rehab ingår ej).

 Körsbärsvägen 10 

Tekniska Högskolas t-banestation

Kontakt:
sms 0704357278
epost info@stockholmshundhalsa.se


Betalning:
Swish 123 268 69 05
Bangiro 5335-2332


Företaget innehar F-skatt. 

Facebook 
https://www.facebook.com/stockholmshundhalsa/

Instagram
Stockholms Hundhälsa