Om Stockholms Hundhälsa

Berättelsen om Stockholms Hundhälsa och varför jag, Jojo Stenberg, valde att skola om mig till Canineopat gör sig bäst genom de hundar jag hittills har haft glädjen att få följa. De är:

Som ettåring var det ingen tvekan om vem min bästa vän var. Golden Retrievern Hannibal som var lika gammal som jag var min ständige följeslagare fram till mitt fjärde år då han flyttade ifrån oss för ett bättre hundliv än vad min nyblivna ensamstående förälder kunde erbjuda honom. 

Flera år senare kom westien Rocky och blev genast centrum i familjen. Men jag gick fortfarande och drömde om en golden...

....så en dag mötte jag flatten Solo hos Rockys uppfödare och drömmen blev uppfylld. 3 veckor senare flyttade hon hem till oss och vi blev oskiljaktiga. 

Därefter kom Ärtan. Westie nr 2. Lika skällig som söt. 

Vid 19 flyttade jag hemifrån och lät det gå tio år innan jag vågade skaffa min alldeles egna hund, mopsen Alfons! Det här året blir vårt 13e ihop och ingen är som han. Jag vet knappt vart han börjar och jag slutar. Mitt livs stora kärlek.

När Alfons vid 11 års ålder började få problem med sitt bakparti hittade jag en utbildning till Canineopat och förstod att det var detta jag ville göra. Ett år senare blev jag klar och startade Stockholms Hundhälsa. Det bästa och roligaste jag gjort. Och Alfons lyckas nu efter massa rehab att hoppa upp på sin favoritsten igen. 

Min Utbildning

Stockholms Hundhälsa
Friskvård och Rehabilitering för hund

Företaget innehar F-skatt. 


 

Kontakt
sms 0704357278
email info@stockholmshundhalsa.se


Boka tid via Boka Direkt:
Stockholms Hundhälsa​​​

Swish 123 268 69 05
Bangiro 5335-2332


Facebook 
https://www.facebook.com/stockholmshundhalsa/

Instagram
Stockholms Hundhälsa